MTB werking

Werking

Binnen de BMX club is er ook een mountainbike werking.
De MTB afdeling werkt met eigen trainers, verantwoordelijken, organisaties enz.
De werking is in de eerste plaats gericht op jeugdige wedstrijdrijders, maar ook volwassenen zijn welkom.
De clubtrainingen worden gegeven door ervaren gediplomeerde trainers die jaren ervaring achter de rug hebben als actief wedstrijdrijder op elite niveau.
er zijn wekelijks trainingen op verschillende locaties in Vlaanderen en Wallonië, dit zowel in de bossen, op de wielerpiste, trial training of op de weg.
Ook kunnen onze mountainbikers wanneer zij dit willen een BMX training volgen welke hun technische aspecten alleen maar kan verbeteren.
Elk seizoen wordt er ook een meerdaagse paas stage georganiseerd.

Leden

De vaste leden zijn jongeren en volwassenen die met een vergunning van Cycling Vlaanderen rijden in wedstrijdverband. In het jaarlijkse lidgeld is inbegrepen een set koerskleding van korte broek, shirt korte en lange mouw en de wekelijkse trainingen.
Verder genieten zij ook van al de voordelen die de club hun aanbied.

Lid worden als recreant

De recreanten zijn jongeren en volwassenen die niet met een licentie van Cycling Vlaanderen rijden in wedstrijdverband of recreatief. In het jaarlijkse lidgeld is inbegrepen een set koerskleding van korte broek, shirt korte en lange mouw en de wekelijkse trainingen.
Verder genieten zij ook van al de voordelen die club hun aanbied, behalve de extra korting op het lidgeld bij een tweede gezinslid.

Training lid

Er kan ook ingeschreven worden als training lid door jongeren en volwassenen zonder licentie van Cycling Vlaanderen, dus mountainbikers die enkel de trainingen willen volgen betalen 50 € per 6 maanden.
Hier is geen koerskledij inbegrepen, iedereen kan dus met eigen kledij mee trainen en verder kunnen zij ook niet genieten van de andere clubvoordelen.

Meer info

Petra Mermans
Gsm: 0497/23.14.53
E mail: petra.mermans@telenet.be